Bliv uundværlig i bestyrelsen

Bestyrelsesguiden hjælper dig til at blive et uundværligt bestyrelsesmedlem. Vi har månedsabonnementer, årsabonnementer og abonnementer til hele bestyrelsen.

OM BESTYRELSESGUIDEN:

Økonomisk Ugebrev Ledelse, tidligere Nyhedsbrev for Bestyrelser, har siden 2008 skrevet om praktisk bestyrelsesarbejde for at inspirere nuværende og kommende bestyrelsesmedlemmer.

Vi har nu etablere en omfattende base dedikeret til bestyrelsesmedlemmer med omkring 1000 artikler om praktisk bestyrelsesarbejde og bestyrelsestendenser, som vi kalder for Bestyrelsesguiden – Økonomisk Ugebrevs Guide til Praktisk Bestyrelsesarbejde.

Med inspiration fra Bestyrelsesguiden kan du blive et endnu mere værdsat og uundværligt bestyrelsesmedlem, og vil kunne bidrage med gode input om bestyrelsens arbejdsprocesser, strategi og risikostyring.

Tilmeld dig og få:

  • Omkring 1000 artikler om praktisk bestyrelsesarbejde: Brug det som opslagsværk eller læs om nye temaer i nyhedsbrevet hver anden uge.

  • Bred gennemgang af alt om bestyrelsesarbejde: Opdelt i seks kategorier om bl.a. praktisk bestyrelsesarbejde, kvinder i bestyrelsen, medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer og mere. Se hele oversigten her.

  • Bestyrelsesguiden henvender sig til: SMV-bestyrelser, bestyrelseskvinder, ejerledere, medarbejdervalgte og erhvervsfolk der gerne vil forberede en bestyrelseskarriere.

 

X